Alain Vaissiere

 

Alain Vaissiere, samtidskunstner

Efter en stor karriere som Manager i AeroSpace Business, skiftede Alain Vaissiere med succes til det kunstneriske domæne. Han er nu en anerkendt kunstner bosiddende i det sydlige Frankrig.

Han er særligt tiltrukket af teknologien og de muligheder, den giver, og leder altid efter nye materialer og processer for at inkludere disse i sine kreationer.

Alain deler sin energi og entusiasme med os, og leverer en cocktail fuld af farver, poesi og fantasi.

Alain komponerer billeder, der går ud over forestillingen for at fremprovokere følelser, og engagere sig i mysteriet og magien i verden omkring os. Der er glæde, lethed, der flyder gennem hans billeder. ”Dette er moderne, poetisk, smukt, sjovt …” er ordene, som ofte bruges om hans arbejde. Hans kreative frihed er total. ‘Art is Fun & Dream’ er hans motto!

Alain Vaissiere er fascineret af 3D-skabelse og har opnået bred anerkendelse inden for 3D-kunstværker ved hjælp af linseformet teknologi. Denne teknologi tilbyder et fantastisk 3D-perspektiv og resultatet er enestående, vi er bogstaveligt talt fanget af en fysisk tilstedeværelse, i Alains levende organiske verden.

Sammen med hans billeder fremkalder disse teknikker en meget unik nutidig følelse.

De valgte temaer for hans seneste kreationer appellerer til verden af ​​popkunst / tegneseriekultur såvel som mode eller science fiction. Alain Vaissiere udstiller på adskillige messer og gallerier for moderne kunst i Frankrig og i udlandet (Europa, Asien)