Corneille & venner – udstillingen 2020

Får netop 10 år siden døde den store COBRA maler Corneille – i denne anledning præsenterer Galleri Nørballe i Middelfart en salgsudstillingen Corneille & venner

Med hovedvægten på Corneille og hans farveglade verden som har mange Danske fans, kan der også opleves andre af vennerne fra COBRA gruppen som f.eks. Karel Appel, Eigil Jacobsen, Mogens Balle, Carl-Henning Petersen, Henry Heerup, Asger Jorn, Pierre Alechinsky og Jacques Doucet.

Udstillingen omfatter malerier, grafiske arbejder samt skulpturer

Kim Nørballe har en lang årrække haft en forkærlighed for netop COBRA gruppen, som stiftes i Danmark i 1948 og kun havde en levetid på 3 til 4 år dette til tros har gruppen sat et mærkbart aftryk på europæisk kunst og har stadigt en meget stor betydning. Gruppens medlemmer tilhører nogle af de højst at betale kunstnere i Europa.

Gennem sit store netværk af galleri og samlere i hele Europa han Kim Nørballe adgang til disse meget eftertragtede kunstnere og deres værker.

Denne udstilling er et udtryk for dette, en spændende kunstnerisk opleves venter besøgende på Galleri Nørballe i Middelfart.

Der kan også opleves andre af vennerne fra COBRA gruppen som f.eks. Karel Appel, Eigil Jacobsen, Mogens Balle, Carl-Henning Petersen, Henry Heerup, Asger Jorn, Pierre Alechinsky og Jacques Doucet.

 

Kim Nørballe står til disposition såfremt der skulle være nogle spørgsmål

                Telefon: +45 22202591                Mail: info@gallerinoerballe.dk

ÅBNINGSTIDER: Tirsdag til fredag 10.00 – 17.30 – Lørdag fra 10.00 – 14.00