Kom og mød Witold Stypa

Galleri Nørballes første udstilling i 2020 er med kunstneren Witold Stypa, der er fernisering lørdag den 8. februar fra kl 11:00 til 14:00  kunstneren vil være tilstede.

Witold Stypa er født i 1951 i Polen, og er uddannet ved Kunstakademiet i Krakow, hvor han efter sin uddannelse også virkede som lærer. I 1985 rykkede Stypa teltpælene op og flyttede til Berlin, hvor han siden har boet på Prenzlauer Berg.

Stypa har slået sit navn fast som avantgardekunstner med sine stærke koloristisk-ekspressive malerier med spændende lag-på-lag teknik, objekter, installationer og skulpturer.

Witold Stypa som kommer til Middelfart oven på en nylig flot udstilling med store lærreder og installationer på et af de førende kunstmuseer i Jordan.

Han har udstillet i en lang række lande uden for Polen og Tyskland, og i Berlin er han efterspurgt som udsmykkende kunstner på store indretninger af både offentlige og private virksomheder.

Hele Stypas virke er præget af hans søgen efter det skjulte, det ukendte. Stypa er nærmest metafysiker og bevæger sig frit mellem kvantefysik, det flerdimensionelle og spirituelle. En iagttagelse af og systematisering af det, som ikke umiddelbart lader sig erkende.

Udstillingsperiode: 8. februar til 19. marts 2020